Hjem > Nyheter > Innhold

Hva er fordelene med å spise søt korn?

Mar 06, 2018

SWEET CORN.jpg

Søtkorn er en helsemad i grovkorn, som er gunstig for menneskers helse. Så hva er næringsinnholdet i søtt mais? Hva er fordelene ved å spise søtt mais?

Forskning fra det tyske instituttet for ernærings- og helseforening viser at mais har høyest næringsverdi og helsemessige fordeler blant alle stiftfôrvarer. Den søte mais næringsstoffet inneholder sju "anti-aging agents", nemlig kalsium, glutation, vitaminer, magnesium, selen, vitamin E og fettsyrer.


1, Kalsium: Søt mais er det mest næringsrike næringsstoffet i dietten. Det gir ca 300 mg kalsium per 100 gram mais, som er nesten det samme som det som finnes i meieriprodukter. Rik kalsium kan spille rollen som å senke blodtrykket, men også fremme beinvekst og utvikling hos barn.


2, Glutathion: Glutathione ikke bare bleking effekt, men også rollen som anti-kreft det, spesielt den endogene glutathion, er kroppen et svært viktig materiale mot sykdommen.


3, Vitaminer: Søtt mais næringsstoffer i kroppen etter absorpsjon av karoten til vitamin A, med anti-kreft effekt. Plantecellulose akselererer frigjøringen av karsinogener og andre giftstoffer.


4, Naturlig vitamin E: Det er å fremme cellefordeling, lavere serumkolesterol, forhindre hudlesjoner, men også redusere aterosklerose og hjernefunksjon nedgang. Mais inneholder lutein, zeaxanthin bidrar til å forsinke øye aldring.


5, Selen: "Life Elements" Selen er kjent som "kongen av kreft", super søt mais Se innholdet på 8-10 ganger høyere enn vanlig mais. Selen har også forbedret immunitet, forebygger diabetes, kardiovaskulær og cerebrovaskulær sykdom, forebygging og behandling av leversykdom, beskytter leveren og så videre.


6, Magnesium: Magnesium er involvert i nesten alle kroppens metabolske prosesser, innholdet i intracellulært enn kalium. Magnesium påvirker kalium, natrium og kalsiumioner beveger seg innenfor og utenfor "kanalen" og opprettholder rollen som biofilmpotensial. Mangelen på magnesium vil uunngåelig føre til skade på menneskers helse.


7, Fettsyrer: Fordelene med fettsyrer for menneskekroppen er i stand til å gi energi for å hjelpe utviklingen av fordøyelsessystemet for å opprettholde balansen mellom tarmfloraen. Fordelene ved å spise søtt mais


Fortop hermetisert søtt mais er klar til å spise. Godt valg for daglig oppskrift.

canned sweet corn healthy.jpg