Hjem > Nyheter > Innhold

Shiitake Mushroom Extract For Immune Health

Dec 05, 2017

Shiitake sopp ekstrakt er en kraftig immun og helse tonic ingrediens for mat og drikke. Den inneholder lentinan, som har en generell foryngende effekt og bidrar til å redusere tretthet. Den inneholder også beta glukaner, som stimulerer immunitet og absorberer kolesterol. Shiitake sopp fint pulver ekstrakt er tilgjengelig som et fint pulver ekstrakt som er vannløselig for mat og drikke applikasjoner.

Shiitake-sopp er høyt verdsatt for sin deilige smak og kjøttete tekstur i mange matretter, for eksempel røre stekte grønnsaker, fisk og andre. Kunnskap som Xiang gu (duftende sopp) i tradisjonell kinesisk medisin, inkluderer helsemessige fordeler i asiatiske land og over hele verden styrking og normalisering av fordøyelsen, og økning av vitale energilivskrefter (Chi). Shiitake brukes også medisinsk for en rekke andre forhold, inkludert deprimert immunfunksjon, allergier, hyppig influensa og forkjølelse, bronkial betennelse, utmattelse og svakhet, hjertesykdom, høyt blod kolesterol, høyt blodtrykk, smittsomme sykdommer, dårlig sirkulasjon, diabetes og leverproblemer.

Aktive forbindelser inkluderer det godt studerte polysakkarid kjent som lentinan med kraftige immunstøttende virkninger, sterol eritadenin og beta glukaner. De to sistnevnte er begge ansvarlige for det sterke kolesterol- og triglyceridsänkende effekten. Andre bioaktive fraksjoner har antibiotika, immunstimulerende og antivirale egenskaper. Lentinan er en generell foryngende forbindelse for eldre personer, og for yngre aktive mennesker bidrar til å beskytte dem mot arbeids- og utmattelsesrelatert stress.

Beta-glukaner er store molekyler, vannløselige polysakkarider med en unik forgrenet form som hjelper til med å gi spesielle effekter på immunsystemet. I fordøyelsessystemet stimulerer det immunceller og en del blir absorbert for å stimulere immunitet gjennom hele kroppen. Beta-glukaner er en type løselig fiber som kan absorbere kolesterol og toksiner. FDA har godkjent hjerte sunn merking for matvarer som har høyere mengder beta glukan basert på vitenskapelig bevis. Fiberen kan også bidra til å redusere risikoen for type 2 diabetes og bidra til å opprettholde bedre blodsukkerkontroll hos diabetikere.

shiitake powder.png