Hjem > Kunnskap > Innhold

Hvite te Fordeler

Nov 30, 2018
Silver Needle White Tea

Effekten av hvit te er veldig bra. Det har funksjonene til bakrus, rydde varmen, fuktet lungene, beroliger leveren og tonifying blod, reduserer betennelse og avgiftning, reduserer blodtrykket og reduserer fett, og eliminerer tretthet. Det er spesielt effektivt for overdreven alkohol og tobakk, overdreven oljedyr, overdreven levergener og fordøyelsesdysfunksjon. Den har en unik og fantastisk helsevesenet funksjon.

Meslinger

Hvit te anti-kreft, anti-kreft, forebygging av varmeforstyrrelser, avgiftning, behandling av tannpine, spesielt alderen hvit te kan brukes som antipyretisk for barn med meslinger, dets antipyretiske effekt er bedre enn antibiotika. Det er allment ansett som en god medisin for behandling av meslinger i Nord-Kina og Fujian.

Fremme blodsukkersaldo

I tillegg til de inneboende næringsstoffene til andre te, inneholder hvit te også de aktive enzymene som er nødvendige for menneskekroppen. Langtidsforbruk av hvit te kan øke lipaseaktiviteten i kroppen betydelig, fremme fettkatabolisme, effektivt kontrollere insulinutspresjon og forsinke intestinal absorpsjon av druepulver. Dekomponerer overflødig sukker i kroppen og fremmer blodsukkerbalansen. Hvit te er rik på en rekke aminosyrer, det er kaldt og kult, med effekten av antipyretisk og avgiftning.