Hjem > Kunnskap > Innhold

Fysiske forhold Pu'er te

Nov 12, 2018
Pu Erh Tea

Fysiske forhold Pu'er te

1. sirkulerer luften. Det er mer oksygen i sirkulerer luften, som bidrar til spredning av noen mikroorganismer i te, så det kan akselerere endring av te, men kan ikke hengePu'er tepå balkongen. Det må være moderat sirkulert luft, men ikke i luften. I tillegg bør omgivelsene ikke lukt, ellers te vil smake. Derfor bør det ikke være plassert på kjøkkenet eller i andre miljøer hvor det er en lukt av liv eller industrielle lukt.


2. konstant temperatur. Temperaturen på Pu'er te bør ikke være for høyt eller for lavt, temperaturen bør være basert på det lokale miljøet, trenger ikke å lage kunstig temperatur, normal innendørs temperatur kan være, best er å opprettholde 20-30 grader i mange år , For høy temperatur vil akselerere gjæring av te til syre. Relativt sett, endringene i Pu'er te våren, sommeren og høsten vil endre raskere enn i vinter. Når Pu'er te ikke er utsatt for solen, er det bedre i skyggen.


3. moderate fuktighet. God Pu'er te er om å bli lagret i tørr lagring. Tørr lagring betyr lagring i tørre omgivelser. For tørre omgivelser vil gjøre aldring av Pu'er te treg, så det må være noe fuktighet. I en tørrere miljø, plassere en liten glass vann ved tebladene å øke fuktighet i luften. Men kan for fuktig miljø føre til raske endringer i Pu'er te. Denne endringen er ofte "mold" og gjør Teen uegnet for drikke. Fuktighet bør kontrolleres av mennesker. Årlig gjennomsnittlig luftfuktigheten skal ikke høyere enn 75%. På grunn av det varme maritimt klimaet langs kysten, vil fuktighet være høyere enn 75% i regntiden. Derfor er det nødvendig å ta hensyn til riktig vindu ventilasjon og fuktighet.