Hjem > Kunnskap > Innhold

Hvordan velge pu erh te?

Nov 12, 2018
Pu Erh Tea

Hvordan identifisere pu erh te?

Pu erh te er ikke jo eldre jo bedre, bare kvaliteten på produktet under de rette lagringsforholdene, innenfor en viss tidsramme, blir te-kvaliteten transformert til en "god" retning. Hvis kvaliteten på teproduktet ikke er opp til standard i begynnelsen, eller hvis det ikke er lagret riktig i senere tid, vil kvaliteten på teen ikke være bra uansett hvor lang tid det er på, og det er mange skruppelløse leverandører i pu erh te markedet. Den viktigste metoden for forfalskning er å fremskynde aldring av rå te med et vått lager og lage en såkalt "gammel te". Eller gjør emballasjen til te gamle for å vise følelsen av oldness. Det er ekstremt vanskelig for vanlige forbrukere å identifisere den sanne og falske og gode og dårlige identifikasjonen av gamle pu erh te.

Te utseende

Utseendet til den nye pu erh teen er ferskere, for det meste gulgrønn, med hvit og sterk smak; Etter en lang periode med oksidasjon, vil utseendet på teen være jujube rødt, og den hvite vil bli en gulbrun.

Innpakningspapirfarge

Vanligvis er den gamle pu erh te, hvittpapiret av emballasjen blitt forældet over tid, papiret er litt gul, slik at alderen på puerh te kan dømmes fra graden av papirhåndlaget klut og aldring av utskrift . Men dette kan bare brukes som en referanse, ikke et absolutt grunnlag, fordi noen skruppelløse handelsmenn kan bruke denne mentaliteten til å pakke sekundære produkter i Chen Huangs wrapper.