Hjem > Kunnskap > Innhold

Hvordan velge hermetikk?

Sep 20, 2019

Vi må ikke ta hermetikken vår lett.

1. Den første tingen å se på produktlogoen: etiketten skal være helt ren, kan forklare maten, for eksempel hovedråvarene, nettinnhold, spiselig metode, lagringsforhold, produktstandardnummer osv. Lokket er trykt med fabrikkens kodenavn, fabrikkens kodenavn, produksjonsdato og produktets kodenavn. Hvis varemerkeinformasjonen er ufullstendig og dårlig laget, er det et substandard produkt. Når du velger en produksjonsdato, er det best å velge det siste produktet.

2. Følg beholderen: for tinnbokser er overflaten på tinnboksen ren og fri for flekkrost, bunnen og dekselet på tinnboksen er svakt konkav, sømmen og den nederste krympede kanten er ikke skadet, det er ingen jerntunge, tetningen er tett, og det er generelt en god tinn. For glassbokser er det først nødvendig å observere om innholdet er gjørmete, nedbør og misfarging. En god boks skal ha en normal farge (den naturlige fargen på maten), en komplett form, klar suppe, ingen sediment i bunnen, et litt konkavt lokk og ingen rust på tinndekselet og gummibåndet.

3. Lytt til lyden: treff midt på bunndekslet med fingeren, lyden er klar og fast, noe som indikerer at det er en god hermetikk; Lyden er grumsete og hul, noe som indikerer at innholdet er utilstrekkelig og at gassen er mer. Den hes lyden av indikerer at tinnet har gått dårlig.

4. Kan åpning: ta hensyn til den normale fargen, smaken og formen på maten i krukken. Hvis maten er moldy stinkende, klumpete eller i en grøtform, har maten gått dårlig, ikke spiselig.