Fryse tørket Tofu, ernæring og høy kvalitet FD Tofu for umiddelbar suppe

FD Tofu * produktinformasjon: * funksjoner:---ikke stekt, ikke andpusten, ingen kunstige fargestoffer, uten konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer---ingen gluten---bare ta vann---beholde perfekt ernæring fakta av ferske grønnsaker. * Funksjoner av Tofu: I kinesisk tradisjonell medisin, tofu er riktig...

Produktdetaljer

FD Tofu

* Produktinformasjon:

Produktnavn

Fryse tørket Tofu

Opprinnelse

Kina

Behandlingstype

Frysetørring (FD)

Materiale

Tofu

Figur

Skiver/strimler/terninger

Renhet

100%

Fuktighet

5%

Emballasje

PE bag + kartong eller som klienter krav

Holdbarhet

24 måneder

MASTERPACK

500kgs

* Funksjoner:

---ikke stekt, ikke andpusten, ingen kunstige fargestoffer, uten konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer

---ingen gluten

---bare ta vann

---beholde perfekt ernæring fakta av ferske grønnsaker.

* Funksjoner av Tofu:

I kinesisk tradisjonell medisin er tofu riktig for de som er svake, underernært, mangelfull i blod og qi; passer for gammel, slank eller annen måte, egnet for de med høyt fettinnhold i blod, høyt kolesterol, overvekt, og med herdet blodkar; egnet for personer med diabetes; for mødre med lav brystmelk levere; for barn og unge voksne; for de med betent luftveier, slim, hoste og astma. Tofu er også egnet for folk av gamle alder; Det anbefales å spise med brennevin, siden tofu inneholder cystein, som kan fremskynde avgiftning av alkohol i kroppen, og redusere skade gjort til leveren, beskytte leveren.

Tofu er relativt høy i protein, om 10,7% for fast tofu og 5,3% for myk andquot; silkenandquot; tofu med ca 5% og 2% fett henholdsvis i prosent av vekten.

Forespørsel